figuratieve en abstracte beelden in brons

uit 2003 tot 2008 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Eva

2008

Beeld is te koop in brons, maar ook in (veel goedkopere) Neolith.

Onderonsje

2008

twee vrouwfiguurtjes in brons los of op open sokkel van roestig staal te koop.

Freya

2007

Het beeld ten voeten uit.

Freya

2007

Groot vrouwenbeeld dat in twee kleuren is gepatineerd: transparant bruin en antiek groen. Staat op een sokkel van Belgische hardsteen (arduin). De foto toont bovenste helft van het beeld. De rokstructuur loopt naar beneden, taps toe.

Flaneerweer

2007

Bronzen figuurtje dat als tafelmodel (op hardstenen sokkeltje) of als hoog model op sokkel van roestkleurig staal of Belgische hardsteen geleverd kan worden. Tafelmodel is 43.5 cm hoog.

What a beautiful day!

2007

Bronzen beeld op roestige stalen sokkel. De sokkel is behandeld en geeft dus niet af. Kan ook op een sokkel van arduin (Belgische hardsteen)

Een beetje zweverig...

2006

Groen gepatineerd vrouwfiguurtje dat met de handen een roestvrijstalen stang omklemd. Het beeld kan deinend bewegen door tegen de stang te tikken. Stang zit in een voet van roestkleurig massief staal.

Life is great!

2006

Groen gepatineerd vrouwenfiguurtje op roestkleurige stalen sokkel. Kan ook op sokkel van Belgische hardsteen (arduin).

Blijf effe hangen...

2006

Groen gepatineerd vrouwenfiguurtje dat aan de wand kan hangen of desgewenst met speciale standaard geleverd kan worden. Met standaard wordt de totale hoogte 160 cm.

Kijk mij nou!

2005

Groen gepatineerd vrouwenfiguurtje op roestkleurige stalen sokkel. Het beeldje kan echter ook als tafelmodel (op arduin sokkeltje) geleverd worden. Afmeting is dan ca.

So proud

2004

Bronzen, ingetogen maar toch trotse vrouwenfiguur op hardstenen (arduin) sokkeltje. Kan ook op sokkeltje van geelbruin marmer.

Serena

2005

Een gepolijst bronzen tors op een sokkel van zwart graniet.

Ancient goddess

2005

Een interpretatie van het thema van de drie gratie├źn. De derde vrouw is niet uitgewerkt maar je herkent de schouderpartij aan de rechterkant. Ik wilde het beeld een mysterieuze sfeer meegeven, wat ik heb benadrukt met een patine in bruin, met groene accenten.

Joy

2003

Een beeld waarin in levenslust/levensvreugde heb willen uitbeelden. Dit beeld kan ook geleverd worden op een stenen sokkel van 95x8x8 (hxbxd) of een roestkleurige stalen sokkel van 90x8x8. Totale hoogt beeld wordt dan: 137 of 142 cm.